جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان

فرمان اجرایی ترامپ برای تسریع درمان کهنه‌سربازان با داروهای توهم‌زا

فرمان اجرایی ترامپ برای تسریع درمان کهنه‌سربازان با داروهای توهم‌زا  ترامپ دستور داد استفاده از داروهای روانگردان برای درمان نوعی اختلال روانی کهنه سربازان تسریع شود‌.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۶ - ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 April 21
کد خبر: ۳۰۶۱۹۲

به گزارش راهبردمعاصر، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، روز شنبه فرمان اجرایی‌ای را امضا کرد که هدف آن تسریع دسترسی به تحقیقات پزشکی و درمان‌های مبتنی بر مواد توهم‌زا است.

این فرمان به سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) دستور می‌دهد روند بررسی موادی مانند «ایبوگائین» را تسریع کند، ماده‌ای دارویی که برای درمان اختلال اضطراب پس از سانحه در کهنه‌سرباز ارتش آمریکا می‌تواند مورد استفاده قرار بگیرد، این گروه از سربازان معتقدند این ماده می‌تواند به درمان اختلال استرس پس از سانحه (PTSD) کمک کند.

رابرت اف کندی جونیور، وزیر بهداشت آمریکا، حامی استفاده از موادی مثل ایبوگائین به‌عنوان درمان جایگزین برای بیماری‌های روانی مانند افسردگی است.

 مقامات فدرال در مراسمی در دفتر کاخ سفید گفتند که این اصلاحات راه را برای تغییر طبقه‌بندی این مواد هموار می‌کند؛ موادی که می‌توانند توهم ایجاد کنند و در حال حاضر عمدتاً غیرقانونی هستند. ترامپ همچنین گفت که آمریکا 50 میلیون دلار برای تحقیقات فدرال روی ایبوگائین اختصاص خواهد داد.

براساس گزارش رویترز، ایبوگائین که از یک درختچه بومی آفریقا به دست می‌آید، در ایالات متحده جزو مواد کلاس یک محسوب می‌شود. به گفته اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا این طبقه‌بندی به این معناست که این ماده «هیچ کاربرد پزشکی پذیرفته‌شده‌ای ندارد و پتانسیل بالایی برای سوءمصرف آن وجود دارد.»

در سطح جهانی، ایبوگائین گاهی برای درمان اختلالات روانی در کشورهایی استفاده می‌شود که مصرفش در آن‌ها قانونی است یا محدودیت‌های کمتری دارد. مکزیک مراکز درمانی ایبوگائین دارد که اغلب کهنه‌سربازان آمریکایی را جذب می‌کند.

کاخ سفید در گزارشی به طور رسمی اعلام کرده است که اکنون بیش از 14 میلیون بزرگسال آمریکایی به یک بیماری روانی جدی مبتلا هستند؛ براساس گزارش کاخ سفید، بیش از 20 سال است که سالانه بیش از 6 هزار مورد خودکشی در میان کهنه‌سربازان رخ می‌دهد و نرخ خودکشی در میان کهنه‌سربازان بیش از دو برابر جمعیت بزرگسال غیرنظامی است.

کلمات کلیدی: ترامپ
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار